Voor individuele toeristen en touroperators

Belevenissen met Wendt & Kühn

Bent u op zoek naar een leuk idee voor een uitstapje? En zou u ondertussen ook meteen het merk Wendt & Kühn beter willen leren kennen? Dan biedt deze pagina u unieke aanbiedingen. Ongeacht of u ons met familie of vrienden wilt bezoeken of als touroperator met een groep, wij bieden u aantrekkelijke reisarrangementen die de uren in ons atelier onvergetelijk maken. 

Een blik achter de schermen bij Wendt & Kühn

Twee betoverende werelden

Betoverend, uitnodigend en inspirerend – Wendt & Kühn biedt het hele jaar door iets uitzonderlijks. Zowel op het hoofdkantoor van het traditionele atelier in Grünhainichen als in het bekende speelgoeddorp in Seiffen.

Nieuwsgierig? Dit filmpje geeft u een voorproefje van wat u in onze twee betoverende werelden kunt verwachten.

De wereld van Wendt & Kühn

Bij Wendt & Kühn in Grünhainichen

'Vreugde als cadeau'

Op een reis door onze beleveniswereld leert u de weg kennen die het hout aflegt en ontdekt u onze historie en de vitrinekast. Meer informatie.

'Ontdekken – Beleven – Verwonderen'

Verken met een vakkundige gids onze historie. Test vervolgens uw vaardigheden op onze analoge en interactieve exposities. Meer informatie.

'Een verhaal om van te genieten'

Verken met een vakkundige gids de historie van de wereld van Wendt & Kühn en duik in de meer dan 100-jarige geschiedenis van het atelier. Meer informatie.

'Op de weg van een bloemenkind'

Samen met een ervaren natuurgids verkent u Grünhainichen en begint u aan een spannende ontdekkingsreis. Meer informatie.

De figurenwereld van Wendt & Kühn

Bij Wendt & Kühn in Seiffen

'In de Creatieve galerie'

U creëert uw eigen persoonlijke juweel als een bijzondere herinnering aan uw bezoek aan Wendt & Kühn. Informatie en aanmelding