Onderweg met Wendt & Kühn

Een verhaal om van te genieten

Er is een nieuwe wereld ontstaan. Deze nieuwe wereld zet een totaal kunstwerk neer: Wendt & Kühn. Hier in Grünhainichen kunt u het merk beleven door de oorsprong, bewaard gebleven waarden en het traditionele meesterschap te ontdekken. Het atelier is het hele jaar geopend en achter de eerbiedwaardige zandstenen muren liggen er op 270 vierkante meter buitengewone ervaringen op u te wachten.

... en dat kunt u beleven

Tijdens een rondleiding door de wereld van Wendt & Kühn gaat u een reis maken door onze geschiedenis en door ons heden. Neem een kijkje in het historische gedeelte waar zich ook de legendarische vitrinekast bevindt en duik in de meer dan 100-jarige geschiedenis van het atelier. Ervaar hoe een kunstig beschilderd figuur ontstaat uit ruw gepolijste planken en ontdek bij een van de interactieve stops of er een ambachtsman of -vrouw in u schuilt.

Aan het einde van de rondleiding krijgt u een mooie bonbondoos van de Saksische chocoladefabriek mee naar huis, zodat u thuis nog eens kunt teruggaan naar de geschiedenis van het atelier. Bij ieder chocolaatje wordt u mee teruggenomen naar het spannende verhaal van Wendt & Kühn.

Tijdsperiode: het hele jaar door
Afspraken: iedere maandag om 11.00 uur en iedere vrijdag om 14.00 uur, behalve op feestdagen
Duur: ongeveer een uur
Prijs: Euro 16 per persoon
Kinderen t/m 14 jaar gratis.
Graag vooraf aanmelden.
Groepen: geen minimum aantal deelnemers,
individuele afspraken voor groepen
van 5 personen of meer op aanvraag
Contact voor aanmelding: Telefoon (037294) 86 128 of
e-mail: erlebnis@wendt-kuehn.de

De wereld van Wendt & Kühn voldoet aan de hoge kwaliteitseisen van het project 'Gezinsvakantie in Saksen'. Meer informatie hierover vindt u op de website van TMGS.


De wereld van Wendt & Kühn voldoet aan de eisen van de barrièrevrije toegankelijkheid van het project 'Saksen zonder barrières'. Meer informatie hierover vindt u op de website van TMGS

We bevestigen dat het hier om een aanvraag gaat en niet om een concrete boeking van het aanbod 'Een verhaal om van te genieten'. We stellen uw interesse op prijs en nemen per omgaande contact met u op.

Een verhaal om van te genieten

Aanvraag

De voorwaarden van ons privacybeleid zijn van toepassing.

Nieuwsbrief
Privacybeleid*
* Verplichte gegevens
Contact:

Wendt & Kühn KG
Chemnitzer Str. 40
09579 Grünhainichen
Telefoon (037294) 86 128
erlebnis@wendt-kuehn.de