Onderweg met Wendt & Kühn

Ontdekkingsrondleidingen in de vakantie

Er is een nieuwe wereld ontstaan. Deze nieuwe wereld zet een totaal kunstwerk neer: Wendt & Kühn. Hier in Grünhainichen kunt u het merk beleven door de oorsprong, bewaard gebleven waarden en het traditionele meesterschap te ontdekken. Het atelier is het hele jaar geopend en achter de eerbiedwaardige zandstenen muren liggen er op 270 vierkante meter buitengewone ervaringen op u te wachten.

... en dat kunt u beleven

Tijdens de rondleiding in de wereld van Wendt & Kühn leren de jongste ontdekkingsreizigers hoe de wereldberoemde engelen met de elf stippen op de vleugels ontstaan en wat er zo bijzonder is aan het atelier van Wendt & Kühn. Bij de interactieve stops van de beleveniswereld proberen de kinderen of er een ambachtsman- of vrouw in hen schuilt en zoeken ze oplossingen voor de ontdekkingsquiz. Wie de juiste antwoorden vindt, kan een kleine schat verwachten.

Periode: iedere dinsdag, woensdag en donderdag om 11.00 uur in de Saksische winter-, zomer- en herfstvakantie
Data 2020: 11 tot 20 februari, 21 juli tot 27 augustus,
20 tot 29 oktober
Duur: ongeveer een uur
Prijs: Euro 3,50 per persoon
kinderen t/m 16 jaar gratis.
Graag vooraf aanmelden.
Contact voor aanmelding: Telefoon (037294) 86 128 of
e-mail: erlebnis@wendt-kuehn.de

De wereld van Wendt & Kühn voldoet aan de hoge kwaliteitseisen van het project 'Gezinsvakantie in Saksen'. Meer informatie hierover vindt u op de website van TMGS.


De wereld van Wendt & Kühn voldoet aan de eisen van de barrièrevrije toegankelijkheid van het project 'Saksen zonder barrières'. Meer informatie hierover vindt u op de website van TMGS

We bevestigen dat het hier om een aanvraag gaat en niet om een concrete boeking van het aanbod 'Ontdekkingsrondleidingen in de vakantie'. We stellen uw interesse op prijs en nemen per omgaande contact met u op.

Ontdekkingsrondleidingen in de vakantie

Aanvraag

De voorwaarden van ons privacybeleid zijn van toepassing.

Nieuwsbrief
Privacybeleid*
* Verplichte gegevens
Contact:

Wendt & Kühn KG
Chemnitzer Str. 40
09579 Grünhainichen
Telefoon (037294) 86 128
erlebnis@wendt-kuehn.de