Zomers gevoel

Decoratietips voor de zomer

De warme zon, zwoele nachten, kleurrijke weiden en velden. De zomer is gewoon heerlijk! Ook onze bloemenkinderen houden van de zomer. Ze doen het goed op een salontafel, dressoir of als attentie bij een feestje onder de stralende zon. Ze verspreiden een zomerse flair waar iedereen goedgezind van wordt.

Zomerse accenten in boho-stijl

Macramé, aardetinten, natuurlijke materialen en gouden accenten zijn terug in dankzij de boho-stijl. Zeker in de zomer kan dit voor een gezellige sfeer in huis zorgen, zonder al te druk te lijken. Onze gouden edities passen perfect binnen deze stijl. Plaats uw favoriete figuur tussen gedroogde bloemen, werkjes in geknoopt touw of gouden accessoires zoals deze klankschaal of een buitengewone bewaardoos.

Allemaal op een rij

Deze kleurrijke gedroogde bloemen overleven ook bij hoge temperaturen. De felgekleurde bloemetjes worden afzonderlijk gepresenteerd op een houten plankje en vormen een buitengewoon decor voor uw favoriete figuren. Onze bloemenkinderen en hun vrienden staan al te trappelen.

Altijd zon

Een jongen en meisje ontmoeten elkaar. Ze lijken vrolijk en zorgeloos. Hij draagt een leuke pet, een mooi T-shirt en een lange broek met lichtjes opgerolde broekspijpen. Zij draagt een roze geruite jurk en heeft een zonnehoed op de rug. Vol trots houden ze hun bloem naar de zon. De jongen heeft een stralend gele aster, het meisje een viooltje in heldere kleuren. In combinatie met pastelkleurig servies, een zomers tafelkleed en verse bloemen in de kleuren van beide bloemenkinderen wordt ook op sombere dagen de zon in huis gehaald.