Het passende cadeau voor iedere gelegenheid

Het persoonlijke cadeau

Wist u al dat Wendt & Kühn heel persoonlijke wensen laat uitkomen, in die zin, dat u naar uw eigen ideeën een persoonlijke boodschap kunt laten aanbrengen op geselecteerde figuren? Dat is precies waar het bij 'Mijn Wendt & Kühn' om draait: kwalitatief hoogwaardige, unieke producten die nergens anders ter wereld te verkrijgen zijn. Zeg 365 dagen per jaar 'Bedankt', feliciteer met een verjaardag, bij een doop of aan het begin van de schoolcarrière. De figuren uit Grünhainichen nemen ook graag de rol van vriendelijke boodschapper op zich wanneer iemand is geslaagd voor een examen of wanneer u iemand uw verontschuldigingen wilt aanbieden. Voor de ontvanger wordt het ‘Mijn Wendt & Kühn’.

Meer informatie vindt u onder Mijn Wendt & Kühn.

Mijn schetsboek

U wilt een leerlinge of een beginnend kunstenares verrassen? Onze meisjes met schetsboek worden een uniek figuur dankzij uw geheel persoonlijke boodschap. Wist u trouwens dat ... Wendt & Kühn ook kleurplaten heeft? Kijk snel bij onze collectie. U vindt er prachtige afbeeldingen.

De componist

Gouden editie nr. 16

De noten lijken zwierig te dansen op het blad dat de engel in de hand houdt. Hij weet de magie van muziek op indrukwekkende wijze tot leven te brengen. Zonder woorden kan muziek emoties opwekken en mensen verbinden. Welke melodie gaat achter de noten op de notenbalk schuil? Met de eerste noten van „Happy Birthday“ zet de „componist“ het bekendste verjaardagslied in als jubileum voor de engel met elf stippen en als speciale dag voor alle verzamelaars en liefhebbers. Door het fijne handwerk straalt de figuur het vakmanschap uit om iets exclusiefs te creëren. Deze engel zal zijn eigenaar een heel leven lang muzikaal bekoren.

Zo leidt deze engel vanaf nu een reeks van 16 unieke stukken. De uitvoering met gouden sokkel is streng gelimiteerd tot slechts 22.222 stuks en wordt enkel dit jaar gemaakt. De gouden editie is verkrijgbaar in onze eigen winkels in Grünhainichen en Seiffen en bij uw speciaalzaak.