Voor gelukskinderen

Brengers van geluk weggeven

Het meisje in de zachtwitte jurk moest lang zoeken voordat ze dit klavertje vier had gevonden. Nu houdt ze het trots vast. Uit haar naam brengt het klavertje vier uw naasten veel geluk! Een verloving of een bruiloft, een belangrijk examen, een succesvolle afronding of een verhuizing naar uw eigen huis. U kunt al deze bijzondere momenten persoonlijk maken met de figuren uit de personalisatieservice 'Mijn Wendt & Kühn'. Vanaf dit jaar kunt u ook het meisje met klavertje vier als  brenger van uw persoonlijke hartenwens gebruiken. Als brenger van geluk, die een geliefd persoon in uw leven voortaan begeleidt, want geluk kan men nooit genoeg hebben.

Een ster aan uw zijde

Iedereen die een vallende ster ziet, mag een wens doen, zo wordt gezegd. Maar de wens gaat alleen in vervulling wanneer deze niet wordt uitgesproken. Bij Wendt & Kühn is het een stuk eenvoudiger: voor iedereen die een heel persoonlijke ster weg wil geven, is onze kleine margrietengel precies wat u zoekt. Sterren zijn vaste punten in ons leven die ons de weg wijzen. Vooral op momenten dat er een nieuwe fase in het leven aanbreekt: bij een examen, wanneer u verhuist naar een vreemde stad, wanneer u aan een nieuwe baan begint.

Geluksbrengers

Je maakt je eigen geluk, wordt wel eens gezegd. En toch zijn er momenten in het leven waarbij een goede portie geluk geen kwaad kan. Bij een examen, bij de start van een nieuwe levensfase of op bijzondere dagen.  En vooral bij situaties waarbij het geluk niet aan onze kant lijkt te staan. Gelukkig is er dan de engel met gouden klavertje. Om haar missie tot een goed einde te brengen voorzien de schilderessen van het atelier de sokkel van deze figuur van een persoonlijke gelukwens in sierlijk handschrift.