Voor naaisters, luchtgitaristen en chef-koks

Geschenktips voor (bijna) elke hobby

Uzoekt een persoonlijk geschenk dat past bij de hobby van de ontvanger? Onze engelen met passend accessoire begeleiden hun eigenaar overal: in de repetitieruimte, het naaiatelier of de keuken. Steeds zijn ze in het bezit van hun instrumenten, speelgoed, kookgerei of handgemaakte creaties. Er is voor ieder wat wils.

Voor muzikale vrienden

Of u nu een soloartiest bent of deel uitmaakt van een band: onze Grünhainichener Engel® met instrument zijn een plezier voor iedere muziekliefhebber. Kies het gepaste instrument en stel zelf een band of een heel orkest samen. Enkel u beslist hoe vaak de wereldberoemde muzikanten het beste van zichzelf geven.

Geheimzinnige nachtbrakers

Dit trio van Wendt & Kühn met vriendelijke en charmante uitstraling is een must voor elke uilenfan en ornitholoog. Bovendien is het ook een perfect cadeau voor de slimmeriken en schrandere ukken, voor kleine wijsneuzen en moedige ontdekkingsreizigers. Als verstandige adviseur in alle omstandigheden, voor een schrandere blik die nooit verloren mag gaan, of als wijze creatieveling op de eigen werkplek.