Moederdagcadeau

Voor de beste mama van de wereld

Liefde en toewijding, altijd een luisterend oor; dat geven onze moeders ons allemaal. Een heel leven lang. Het is mooi dat wij hen minimaal één maal per jaar iets terug kunnen geven. De 2e zondag in mei is het Moederdag. Wat is het juiste cadeau? Traditioneel gaat een moederhart sneller slaan wanneer ze bloemen krijgt. Wat dacht u van een zeer bijzondere bloemengroet, overgebracht door een bloemenkind van Wendt & Kühn uit de werkplaatsen in Grünhainichen? Liefdesbloemen die nooit verwelken. En het mooiste is: dankzij het grote aantal bloemenkinderen en hun vrienden heeft u ieder jaar een nieuw cadeau-idee voor Moederdag, waarmee u uw moeder op deze speciale dag kunt verblijden. Een ​meisje met een boeket, een jongen met een bloempot, kleine brengers van goed nieuws of vrolijke voorjaarskinderen. Allemaal zeggen ze vanuit het diepst van hun hart: "Dank je wel, mama. Mooi dat jij er bent!"

Uit het hart

‘Wat niet uit het hart komt, zal een ander hart niet raken’, schreef Johann Wolfgang von Goethe reeds. Dat weet blijkbaar ook onze engel met gebak die de voorbije jaren vele harten sneller liet slaan. Met veel liefde, een beetje vreugde en een snuifje rust heeft hij/zij het lekkers gebakken dat hij/zij op zijn bordje aan de beste en liefste mama voor moederdag wil schenken.

Met de personalisatieservice ‘Mein Wendt & Kühn’ kunt u de sokkel van de figuur in een sierlijk handschrift laten voorzien van een korte groet, een belangrijke datum of een naam.