Voor schoolgangers

Cadeau voor het begin van het schooljaar

Onze schoolkinderen staan symbool voor de start van een nieuwe fase in het leven. En vormen een fantastische herinnering. Als een soort van peetouders voor de schooltijd begeleiden ze de schoolganger zolang hij naar school gaat. En bovendien: het meisje en de jongen kunnen worden gepersonaliseerd met de naam van de schoolganger en het jaar van inschrijving.

Meer informatie vindt u onder Mijn Wendt & Kühn.

Kleine wijsneuzen

Terwijl de grote uil met schrandere blik behoedzaam een kaarsenhouder draagt, kijkt de middelgrote erg brutaal. Deze kan – net als de grote – de ene keer betweterig naar voor, de andere keer ondeugend naar achter kijken. Ze kunnen afhankelijk van hun stemming beide hun kop draaien zoals echte uilen. Het uilenjong is allerminst onder de indruk en lijkt voor het eerst zijn zacht gebogen vleugels uit te spreiden om de eerste keer uit te vliegen.

Dit trio van Wendt & Kühn met vriendelijke en charmante uitstraling is een must voor elke uilenfan. Bovendien is het ook een perfect cadeau voor de slimmeriken en schrandere ukken, voor kleine wijsneuzen en moedige ontdekkingsreizigers. Als verstandige adviseur in alle omstandigheden, voor een schrandere blik die nooit verloren mag gaan, of als wijze creatieveling op de eigen werkplek.

Zonnig gekakel

De kuikentjes dartelen speels van het ene avontuur naar het andere. Af en toe kijken ze eigenwijs voor zich uit, soms ondeugend naar achteren, want hun kopjes zijn beweeglijk. Een prachtig geschenk voor alle kleine kuikens die met grote stappen door het leven gaan. Voor de eerste dag op de kleuterschool of aan het begin van de basisschool.