Laat de cijfers spreken

Jubileumcadeau

Met deze grote cijfers, letterlijk gezien , kunt u het jubileum van uw naasten individueel vormgeven en heel speciale felicitaties overbrengen. Vrolijke kinderen zijn uitgerust met instrumenten, lampionnen en bloemen om te feliciteren.

Of het nu voor de 25e trouwdag is, het 10e bedrijfsjubileum of de eerste gemeenschappelijke verjaardag. Door de cijfers te combineren kunt u elk jubileum persoonlijk vorm geven.

Voor geliefden

Voor huwelijksverjaardagen

“Men komt elkaar toevallig tegen, men voelt, men blijft en versmelt geleidelijk aan tot één.” Dit citaat van Johann Wolfgang von Goethe kan niet beter beschrijven wat een levenslange verbintenis tussen twee personen betekent. En de herinnering aan de dag waarop ze elkaar het jawoord gaven blijft het koppel hun hele leven bij. Jaar na jaar is de huwelijksverjaardag een bijzondere gelegenheid die plechtig gevierd moet worden. Het liefdespaar onder een boog met drie duiven brengt de gevoelige boodschap dat de liefde nooit mag verdwijnen. En omdat de liefde zo divers is als het leven zelf, zijn er nu ook twee dames en twee heren die zij aan zij onder de boog met parels doorlopen. Op verzoek brengen onze schilderessen in een sierlijk handschrift een persoonlijke boodschap, de namen van de ontvangers of een datum aan.