Eenvoudig het juiste geschenk kiezen

Wie kent het niet: een dierbare persoon is bijna jarig of Kerstmis staat voor de deur, maar u hebt het perfecte cadeau nog steeds niet kunnen vinden. Het cadeau moet vreugde geven, een glimlach op de lippen toveren en elke keer de herinnering aan een bijzondere dag oproepen. Onze elf tips vertellen u hoe het kan lukken.

Hemelse gelukwensen

Samen met uw geliefden en een stukje gebak, koffie en limonade een nieuw levensjaar inluiden, mooier kan een verjaardag toch niet zijn?  Dankzij de margrietengelen met letter krijgt elke feesttafel een persoonlijke touch. Want op deze dag moet alles rond het feestvarken draaien. 

Voor kleine en grote feestvarkens

Of het nu om de tweede, twaalfde of zeventigste verjaardag gaat...de vrolijke getallenmeisjes van Wendt & Kühn verrassen feestvarkens van alle leeftijden. Met de subtiel gestippelde jurken veranderen ze de verjaardagstafel in een feestelijke tafel. De getallenmeisjes doen vooral kinderen een groot plezier: de getallenmeisjes worden metgezellen voor het leven, die op elke verjaardag mooie herinneringen oproepen.

Elke meisje draagt een getal van 0 t/m 9 bij zich. De geel glanzende cijfers kondigen het nieuwe levensjaar aan. Tijdens de eerste negen jaar van het leven is een van de getallendraagsters voldoende, vanaf de tiende verjaardag wordt er een tweede meisje welkom geheten. Zo kunt u met de cijfers van twee meisjes alle combinaties tot en met de 99e verjaardag maken.

Persoonlijke felicitatieboodschappers

De vrolijke 'brengers van goed nieuws' uit de werkplaatsen in Grünhainichen verblijden met felicitaties recht uit het hart: voor een verjaardag, voor een jubileum of als kleine attentie die zegt: 'Mooi dat jij er bent'. Via 'Mijn Wendt & Kühn' worden zij de boodschappers van persoonlijke hartenwensen. Voor momenten, die in de herinnering blijven.

Heel persoonlijk: op de sokkel van de twee figuren kan de naam van de ontvanger worden aangebracht. Meer informatie vindt u onder
Mijn Wendt & Kühn
.