Midden in het hart

Zaken van het hart

Of u nu net verliefd bent of al nauw verbonden bent. Beste vriendin of grote broer, lieve mama of oma. Onze liefdesboodschapper verovert met verve de harten van de ontvangers. Geen wonder, want hij straalt enorm veel vriendelijkheid en warmte uit. U kunt elke boodschapper persoonlijk maken door een korte boodschap op de sokkel te laten aanbrengen. Daarmee treft hij het hart recht in het midden! Precies zoals het een boodschapper betaamt in opdracht van de liefde.

Uit het hart

De knielende engel met brief en bloemen brengt heel bijzondere hartenwensen met zich mee. Want hoe kan een bedankje mooier worden overgebracht dan met een kleurrijk boeket bloemen en een persoonlijke brief? De hemelse boodschapper kan ook om een verontschuldiging komen vragen of een felicitatie sturen die vanuit het hart komt. Wilt u uw liefste helemaal voor u winnen? Overhandig de engel dan tijdens een romantisch diner bij kaarslicht. Wie kan dat nou weerstaan?

Liefdesboodschappers

Onze figuren staan ook voor een verjaardag of trouwdag tot uw beschikking: de engel met het gouden hart heeft de beroemde vier woorden als boodschap: 'Ik hou van jou'. U kunt elke boodschapper persoonlijk maken door een korte boodschap op de sokkel te laten aanbrengen.