Op uitstap naar Wendt & Kühn in
Grünhainichen en Seiffen

Het Ertsgebergte nodigt uit tot wandelen en ontdekken.  Met een bezoek aan Wendt & Kühn wordt uw uitstap een onvergetelijke ervaring voor groot en klein. Wij bieden interessante rondleidingen aan in het Engels alsook creatieve workshops. We verheugen ons op uw bezoek.

Vrijetijdsaanbod bij Wendt & Kühn

Het Ertsgebergte, steeds een reis waard

Mooie landschappen, kastelen, locaties met industrieel erfgoed en musea, het nabijgelegen Chemnitz, de Culturele Hoofdstad van Europa 2025, en de residentiestad Dresden. Het Ertsgebergte staat bekend om zijn prachtige wandelroutes en mooie plekjes om te ontdekken. Ook bij Wendt & Kühn vindt u verschillende activiteiten die uw vakantie onvergetelijk maken. Meer informatie over bezienswaardigheden en hotelaanbevelingen vindt u hier.

Rondleidingen in Grünhainichen

Tijdens onze boeiende rondleidingen in de wereld van Wendt & Kühn in Grünhainichen leert u meer over de geschiedenis en de productie van het meer dan honderd jaar oude atelier. De rondleidingen worden gegeven in het Engels of Duits. U mag zich verwachten aan een interactieve beleveniswereld en een speciale tentoonstelling. We bieden ook rondleidingen aan voor kinderen op maat van hun leeftijd. De wereld van Wendt & Kühn is elke dag open van 10.00 tot 17.00 uur. Binnen deze openingsuren kunt u een rondleiding aanvragen.

We ontvangen uw aanvraag graag via erlebnis@wendt-kuehn.de.

Creatieve activiteiten in het kuuroord Seiffen

Voor een namiddag met vriendinnen, voor een uitstap met de grootouders of voor een momentje voor uzelf: in de creatieve galerie in de figurenwereld van Wendt & Kühn in Seiffen kunnen bezoekers de kunstenaar in zich naar boven halen. Hier ontstaan met penseel en verf souvenirs die herinneren aan uw uitstap naar het Ertsgebergte of geschenken voor uw ouders en vrienden. De creatieve galerie is open van maandag tot vrijdag van 10 tot 17 uur.

Inschrijven kan via een mail naar erlebnis@wendt-kuehn.de.