Bij de start van een nieuw hoofdstuk

U wilt iemand op een bijzondere manier feliciteren met zijn of haar middelbareschooldiploma? Onze wereldreizigers helpen hier graag bij en zullen zich bewijzen als een goede begeleider in een nieuwe stad, op reis, tijdens de studies of de opleiding.

Nog meer geschenktips

Dromen van meer

De periode na de middelbare school is heel bijzonder. Het lijkt wel of de afgestudeerden kunnen kiezen uit ontelbare mogelijkheden. Deze levensfase kan ook uitdagend zijn. Want of het nu gaat om het kiezen van de juiste opleiding of studie of om een reis rond de wereld, steeds moedig zijn en je dromen najagen is de boodschap! En dat is precies wat deze margrietengel aanmoedigt: in zichzelf geloven en dromen van meer.

Pientere metgezel

Uilen staan symbool voor wijsheid en duiken om die reden vaak op in het embleem van universiteiten. Want na het middelbaar en bij het begin van de studies is er geen betere metgezel dan deze sympathieke vogel. Hij inspireert tot goede ideeën en wijze beslissingen. En wie weet komen er door geslaagde tussentijdse proeven en het behalen van een diploma nog meer uilen bij.

Kleine collega’s

Zowel bij de engelen als bij de bloemenkinderen en hun vrienden zijn er tal van figuren die met hun accessoires symbool kunnen staan voor het toekomstige beroep van de studenten. De heinzelmannetjes staan met hun instrumenten aan de zijde van creatievelingen, kunstenaars en tuinders, terwijl de margrietengelen assisteren op kantoor en de engelen met elf stippen musiceren, filosoferen, schrijven of studeren.