bool(true) bool(true) elfpunktepost - Kundenmagazin | Holzfiguren & Engel aus Holz von Wendt | Wendt & Kühn

elfpuntpositie

Klantenmagazine

Kent u het klantenmagazine van Wendt & Kühn, de elfpunktepost? Het gratis magazine verschijnt twee keer per jaar en bevat veel spannende verhalen en achtergrondinformatie over de traditionele werkplaatsen van Wendt & Kühn. Eén keer per jaar verschijnt het magazine ook in het Engels, met ook een speciale uitgave voor de VS, en worden de lezers geïnformeerd.

Hoe kwam het magazine aan de naam? Er staan precies elf stippen op de vleugels van de Grünhainichener Engel®. De engelen en de vele andere vrolijke figuren hebben het atelier wereldberoemd gemaakt. Precies volgens de historische voorbeelden worden tot op de dag van vandaag in onze werkplaatsen kunstige figuren met meesterlijk vakmanschap vervaardigd. De elfpunktepost vertelt ons niet alleen over deze lange geschiedenis, maar ook over de mensen die met liefde en toewijding achter de naam van ons merk staan.

Als u ook in de toekomst meer te weten wilt komen over de interessante en fascinerende feiten in de wereld van engelen en bloemenkinderen van Wendt & Kühn, kunt u zich hier registreren. Dan sturen we de volgende editie van de elfpunktepost rechtstreeks naar u thuis.

Duitse versie

Internationale versie

Je abonnement op de elfpuntpositie

Selecteer de gewenste actie*
je contactgegevens
Je vorige adres
Je huidige adres
Optionen

De voorwaarden van ons privacybeleid zijn van toepassing.

* Verplichte gegevens

Voor een goede bewaring

Met de bibliotheek elfpunktepost kunnen liefhebbers en verzamelaars van het Wendt & Kühn-magazine tot 20 edities overzichtelijk en veilig bewaren. Dankzij de klassieke vorm en het gouden opschrift is deze bibliotheek een mooie blikvanger op ieder boekenrek.

Dit artikel is uitsluitend verkrijgbaar via uw Wendt & Kühn-vakhandelaar. Een overzicht van alle handelaars vindt u in onze lijst met vakhandelaars.

We bieden geen directe verzending van de bibliotheek elfpunktepost.