Voor het begin van de schoolcarrière

Onze schoolkinderen staan symbool voor de start van een nieuw hoofdstuk. En vormen een fantastisch souvenir! Als een soort van peetouder begeleiden ze de schoolganger zolang hij of zij naar school gaat. En er is meer! Zo kunnen het meisje en de jongen gepersonaliseerd worden met de naam van de schoolganger en het jaar van inschrijving. En ook onze andere figuren kijken ernaar uit om kinderen te begeleiden doorheen hun schooltijd.

Geschenktips voor het begin van de schoolcarrière

Voor schrandere ukken

Deze drie uilen van Wendt & Kühn met vriendelijke en charmante uitstraling zijn sierlijk beschilderd en perfect voor kersverse schoolgangers. Ze zijn een fantastisch cadeau voor knappe koppen, schrandere ukken en moedige ontdekkingsreizigers. Als verstandige gevederde adviseur in alle omstandigheden, voor een scherpe blik die nooit verloren mag gaan, of als wijze inspiratiebron bij schoolprojecten en huistaken die moed inspreekt vanop het bureau of een boekenplank.

Zonnig gesnater

Overmoedig rollen de kleine eendenkuikens van het ene avontuur in het andere. Nu is het tijd om naar school te gaan! Af en toe kijken ze eigenwijs voor zich uit, soms ondeugend naar achteren, want hun kopjes zijn beweeglijk. Met hun zongele veren zijn ze een kleurrijke blikvanger op de kinderkamer. Kortom, een prachtig geschenk voor alle kleine kuikens die zich nieuwsgierig een weg banen door het leven.

Geluksengel

Vaak wenst men zich iemand die moed en vertrouwen inspreekt, zoals bij een moeilijke klasopdracht. Schenk daarom een engel met elf stippen die de kersverse schoolganger bijstaat van in het begin. Deze engel moedigt iedereen aan om in zichzelf te geloven. Met deze wijze woorden worden zelfs de zwaarste proeven tot een goed einde gebracht. En voor de rest brengt de engel nog een extra portie geluk mee.