Wintervreugde

Daar is de winter. Witte vlokken dwarrelen door de lucht, fijne ijskristallen vormen zich in het warme licht van het vensterglas, de bossen en graslanden zijn bedekt met een laagje sneeuw. Binnen maken we het gezellig. Met onze figuren, zoals onze winterkinderen, zorgt u voor kleurrijke accenten in huis die ook op sombere winterdagen op ieders gezicht een lach toveren. Dit betoverende duo houdt u gezelschap tijdens de koude winterperiode en is de blikvanger van uw tafel, schap of kast.

Decoratietips voor de winter

Pinguïnparade

Onze betoverende pinguïns hebben we te danken aan Olly Wendts (meisjesnaam Sommer) liefde voor dieren. Het fantasierijke ontwerp van deze gevederde zuidpoolbewoners betovert al bijna 100 jaar. Elk van hen draagt een rode hoed, een detail dat telkens weer zorgt voor een glimlach. Goed om te weten: Kleine ijsbergen kan u nabootsen door een witte stof over dozen van verschillende hoogte te trekken. Hier vinden onze pinguïns zich bijzonder goed.

Sterrenmagie

Om van onopvallende strohalmen prachtige sterren te maken, is er veel fingerspitzengefühl en creativiteit nodig. Ze kunnen gebruikt worden als versiering voor de kerstboom, maar ook als tafeldecoratie zijn ze ideaal. Apart kunnen ze ook dienen als een klein podium voor een margrietengel of uw andere favoriete figuren, zelfs wanneer kerst nog ver weg is.

Bijzonder podium

De jongste van de maanfamilie geeft een solo-optreden. En dat vanop een heel bijzonder podium: een zelfgevouwen sneeuwvlok. In combinatie met een bord uit aardewerk zorgt dit voor een magisch wintertafereel met het sterrenkind of uw andere favoriete figuren in de hoofdrol. Gedroogde sinaasappelschijfjes en bessen zijn een mooie aanvulling die het zonnige geel van de figuur weerkaatsen. Op Pinterest vindt u tal van handleidingen om sneeuwvlokken te maken.