250 vierkante meter, elf stippen, één betovering

De figurenwereld van Wendt & Kühn in Seiffen

Ontdek iets buitengewoons tijdens uw uitstapje
in het Ertsgebergte: de figurenwereld van
Wendt & Kühn. De vrolijke bloemenkinderen
en wereldberoemde engelen met elf stippen
die u hier op 250 vierkante meter kunt bewonderen,
zullen u fascineren en betoveren.

Of het nu lente, zomer, herfst of winter is, de figurenwereld heeft voor elk seizoen speciale momenten in petto. Dit filmpje geeft u een voorproefje van wat u kunt verwachten.

Fantastisch assortiment

Winkelen

Inkopen doen wordt in de figurenwereld een echte belevenis. Niet alleen omdat u uit het hele assortiment kunt kiezen en er van ieder artikel zelfs meerdere varianten zijn. Maar vooral omdat fantasierijk ontworpen decoraties een inspiratie vormen voor de eigen verbeeldingskracht wanneer u op zoek bent naar leuke ideeën voor diverse persoonlijke gelegenheden en passend bij alle seizoenen. Of bent u op zoek naar een cadeau? Dan zult u hier zeker slagen en alle cadeaus worden naar wens liefdevol ingepakt.

Talrijke mogelijkheden

Inspiratie

Daarnaast zorgen twee grote muziekdozen voor magische fotomomenten. Een tentoonstelling en een filmvoorstelling geven interessante informatie over de geschiedenis en het heden van het atelier uit Grünhainichen, waar alle figuren nog steeds kunstig met de hand worden gemaakt. In de speciale rustruimtes en op de banken kunnen vermoeide bezoekers en stille genieters plaatsnemen. Hier hebt u alle tijd van de wereld. En genoeg ruimte voor verwondering en ontdekking.

Onze openingstijden

Uw bezoek aan Wendt & Kühn

De Figurenwereld is dagelijks geopend (inclusief feestdagen behalve 25 december en 1 januari) van 10.00 tot 17.00 uur. Van oktober tot Kerstmis zijn we zelfs tot 18.00 uur voor je geopend.

Let op onze openingstijden tussen Kerstmis en Nieuwjaar.