Om kleine burgers welkom te heten

Cadeau voor geboorte en doop

Of de ooievaar de kinderen brengt? Deze vraag moet ieder voor zich maar beantwoorden. Het is in ieder geval wel gebleken dat de ooievaar van Wendt & Kühn deze prachtige taak op zich heeft genomen. En zo doet de langbenige ooievaar kersverse ouders, trotse grootouders of de nieuwe burger zelf een groot plezier.

Een meisje of een jongen? U kunt kiezen uit een roze of lichtblauw versierde omslagdoek die bij het geslacht van de pasgeborene past. Heel persoonlijk: zowel de naam als de geboortedatum kunnen met fijne penseelstreken op de sokkel worden aangebracht. Als herinnering aan een heel speciale dag en metgezel voor het leven. Meer informatie vindt u onder
Mijn Wendt & Kühn.

Ontroerend

Een margrietengel en kind zitten rustig op een bankje. In haar handen houdt de engel een gouden boek. De kleine luisteraar denkt allang niet meer aan het spelen met haar pop. U krijgt zelf zin om erbij te gaan zitten en te luisteren. Een scène die liefde, genegenheid en rust uitstraalt. De vleugels van de engel zijn met zachtblauw versierd. Op haar hoofd rust een witte bloemenkrans. Ze glimlacht terwijl ze uit haar boek voorleest. Dit duo dat naar wens voorzien kan worden van een opschrift onderaan de sokkel is een waardevol geschenk voor iedereen die u een engel aan zijn of haar zijde wenst, bij de geboorte, doop of in alle fasen van het leven. Wist u trouwens dat ... ontwerpster Olly Wendt (geboren als Sommer) deze scène ontwierp met een meisje? Maar omdat we alle kinderen een engel aan hun zijde wensen, werd er ook een variant gemaakt met een kleine jongen.