Om kleine burgers welkom te heten

Of de ooievaar kindjes brengt? Deze vraag moet ieder voor zich maar beantwoorden. Het is in ieder geval wel gebleken dat de ooievaar van Wendt & Kühn deze prachtige taak op zich heeft genomen. En zo doet de langbenige ooievaar kersverse ouders, trotse grootouders of de baby zelf een groot plezier.

Geschenktips voor geboorte en doop

Heel persoonlijk

Met onze margrietengelen in witte jurk en onze zongele letters kunt u bij een geboorte of doop heel persoonlijke boodschappen of de naam van de baby maken. De margrietengelen staan glimlachend klaar om te verrassen en te verblijden. Zowel de hemelse boodschappers als de letters staan op een sokkel waardoor u ze gemakkelijk kunt samenvoegen tot een mooi geheel. Kleine bloemetjes maken het plaatje compleet.

Ontroerend mooi

Een margrietengel en kind zitten rustig op een bankje. De hemelse boodschapper leest voor. Een scène die liefde, genegenheid en rust uitstraalt. Dit duo dat naar wens voorzien kan worden van een opschrift onderaan de sokkel is een waardevol geschenk voor iedereen die u een engel aan zijn of haar zijde wenst, bij de geboorte, doop of in alle fasen van het leven. De figuur is zowel met een meisje als met een jongen op de bank verkrijgbaar.

Zachte melodie

De wandklokken van Wendt & Kühn betoveren met hun tijdloze schoonheid. Bij de gele wandklok begroet een blond meisje omringd door vijf vogels vrolijk de dag. Onder de boog van de blauwe wandklok zweeft de margrietengel onder de nachtelijke sterrenhemel naar de aarde. Ze houdt haar beschermende hand boven het dorp en het slapende kind. Deze klokken hebben mooie scènes die hopelijk levenslang betoveren.