Gepersonaliseerde geschenken

Wist u al dat Wendt & Kühn heel persoonlijke wensen laat uitkomen, in die zin dat u een persoonlijke boodschap kunt laten aanbrengen op de door u gekozen figuren? Dat is precies waar het bij ‘Mijn Wendt & Kühn’ om draait, om kwalitatief hoogwaardige, unieke producten die nergens anders ter wereld te verkrijgen zijn. Zeg 365 dagen per jaar ‘Dank u wel’ en breng uw felicitaties over bij een verjaardag, een doop of aan het begin van de schoolcarrière. Ook wanneer iemand geslaagd is voor een examen of wanneer u iemand uw verontschuldigingen wil aanbieden, nemen de figuren uit Grünhainichen graag de rol van vriendelijke boodschapper op zich. Meer informatie vindt u onder ‘Mijn Wendt & Kühn’.

Personaliseringsmogelijkheden

Boodschap op de sokkel van een figuur

Onze schilderessen kunnen op de sokkel van de door u gekozen figuren een boodschap aanbrengen in een sierlijk handschrift. Bij deze personaliseringsoptie is het mogelijk om bijvoorbeeld korte boodschappen, jaargetallen en namen te laten aanbrengen. Populaire opschriften zijn:

  • Gefeliciteerd
  • Dank u wel
  • Veel succes

Boodschap op een sokkelplaat

Een iets langere boodschap kan u laten aanbrengen op een sokkelplaat. U brengt dan niet alleen een lieve boodschap over bij een speciale gelegenheid, maar creëert ook een bijzonder podium voor de door u gekozen figuur. Daarbij kunt u kiezen uit een gele, donkergroene of witte sokkelplaat in drie verschillende afmetingen. Het opschrift kan aangebracht worden in donkergroen, blauw, wit en grijs. De figuur kan u zelf kiezen.

Boodschap op de figuur of zijn achterzijde

Tal van artikelen zijn geschikt om rechtstreeks op de figuur of op hun achterzijde een boodschap aan te brengen. Denk maar aan het meisje met schetsboek, de wandklokken in blauw en geel en het orgel.

Geïnteresseerd in een persoonlijke boodschap? Uw vragen of bestellingen ontvangen we graag per mail naar bestellung@wendt-kuehn.de.

Inspiratie