Een echte geluksbrenger

Het bloemenkind in de zachtwitte jurk moest lang zoeken voordat ze dit klavertje vier vond. Nu houdt ze het trots vast. Uit uw naam brengt het klavertje vier uw naasten veel geluk! Een verloving of huwelijk, een examen, diploma-uitreiking of verhuis naar een eigen stek ... Dit zijn allemaal bijzondere momenten waarbij iemand een geluksbrenger goed kan gebruiken. Met een unieke boodschap maakt u dit geschenk heel persoonlijk.

Nog meer geschenktips

Kleine ster

Iedereen die een vallende ster ziet, mag een wens doen. Maar die wens komt enkel uit, als hij niet uitgesproken wordt. Wij maken het een stuk eenvoudiger. Voor iedereen die een heel persoonlijke ster weg wil geven, is onze kleine margrietengel het perfecte geschenk. Sterren zijn vaste punten in ons leven die ons de weg wijzen. En dit vooral op momenten dat er een nieuwe fase in het leven aanbreekt, zoals een examen, wanneer u naar een vreemde stad verhuist of van werk verandert.

Een dubbele portie geluk

Er wordt wel eens gezegd dat ieder de smid is van zijn eigen geluk. En toch zijn er momenten in het leven waarbij een goede portie geluk geen kwaad kan. Gelukkig is er dan de engel met elf stippen die een klaverblad in goud vasthoudt. Om haar missie tot een goed einde te brengen voorzien de schilderessen van het atelier de sokkel van deze figuur van een persoonlijke boodschap in sierlijk handschrift.