Veel beterschap

Als mentale ondersteuning op weg naar herstel, als een vrolijke figuur met een bloem of als geluksbrenger: de figuren van Wendt & Kühn slagen erin om ook zij die het niet zo goed stellen een moment van vreugde te schenken.

Nog meer geschenktips

Zeg het met een bloemetje

Het is bewezen dat kleurrijke bloemen goed zijn voor het gemoed en bijdragen aan het algemeen welbevinden. Het meisje met boeket houdt twee bijzonder mooie bloemen vast en wenst de ontvanger veel beterschap. Met haar blauwe jurk, haar hoed en rode strik heeft ze zich speciaal voor de gelegenheid mooi opgekleed. De kracht van bloemen komt nog harder binnen, wanneer deze figuur samen met een echte ruiker bloemen overhandigd wordt.

´Een dubbele portie geluk

Soms staan we voor grote uitdagingen. Dan is het belangrijk om de zenuwen onder controle te houden, op de tanden te bijten en door te gaan! Deze kleine geluksengel schenkt vertrouwen en moed. Met haar glimlach en klavertje vier beschermt ze haar eigenaar en laat ze hem of haar vol moed naar de toekomst zien. Een kleine boodschap zoals ‘Veel succes’ kan op de sokkel aangebracht worden.