Voor de beste mama van de wereld

Moederdagcadeau

Liefde en toewijding, altijd een luisterend oor; dat geven onze moeders ons allemaal. Een heel leven lang. Het is mooi dat wij hen minimaal één maal per jaar iets terug kunnen geven. De 2e zondag in mei is het Moederdag. Wat is het juiste cadeau? Traditioneel gaat een moederhart sneller slaan wanneer ze bloemen krijgt. Wat dacht u van een zeer bijzondere bloemengroet, overgebracht door een bloemenkind van Wendt & Kühn uit de werkplaatsen in Grünhainichen? Liefdesbloemen die nooit verwelken.

Uit het hart

‘Wat niet uit het hart komt, zal een ander hart niet raken’, schreef Johann Wolfgang von Goethe reeds. Dat weet blijkbaar ook onze engel met gebak die de voorbije jaren vele harten sneller liet slaan. Met veel liefde, een beetje vreugde en een snuifje rust heeft hij/zij het lekkers gebakken dat hij/zij op zijn bordje aan de beste en liefste mama voor moederdag wil schenken.

Met de personalisatieservice ‘Mein Wendt & Kühn’ kunt u de sokkel van de figuur in een sierlijk handschrift laten voorzien van een korte groet, een belangrijke datum of een naam.