Voor de beste mama van de wereld

Liefde en toewijding, een luisterend oor; onze moeders schenken ons veel. En dat een heel leven lang. Het is mooi dat wij hen minimaal één maal per jaar iets terug kunnen geven. De 2e zondag van mei is het Moederdag. Maar wat is nu het juiste geschenk? Traditioneel gaat een moederhart sneller slaan wanneer ze bloemen krijgt. Maar wat dacht u nu van een zeer bijzondere groet overgebracht door een van onze bloemenkinderen? Liefdesbloemen die nooit verwelken. En weet u wat nog beter is? Dankzij het grote aantal bloemenkinderen en hun vrienden kan u uw moeder elk jaar verrassen met een nieuwe figuur.

Nog meer geschenktips

Recht uit het hart

“Wat niet uit het hart komt, zal een ander hart niet raken”, schreef Johann Wolfgang von Goethe ooit. Dat weet blijkbaar ook onze engel met gebak die de voorbije jaren vele harten sneller liet slaan. Met een grote portie liefde, een scheutje vreugde en een snufje rust heeft zij het lekkers op haar bordje gebakken om te schenken aan de beste en liefste mama van de wereld.

Zeg het met een bloemetje

Het meisje in de hoepel houdt een schaal vast vol kleurrijke bloemen en kan als geschenk dienen met Moederdag of andere gelegenheden om uw mama te tonen hoe graag u haar ziet. Het vrolijke meisje in een roze gestippelde jurk vertoeft in het gezelschap van vijf kleine vogeltjes die van op de tere rank hun lied zingen. Deze ontroerende scène is doordrenkt van liefde en harmonie.