Voor fervente tuinders, handwerkfanaten,
muzikanten en hobbykoks

U zoekt een persoonlijk geschenk dat past bij de hobby van de ontvanger? Onze figuren met passend accessoire begeleiden hun eigenaar overal: in de repetitieruimte, het naaiatelier of de keuken. Steeds hebben ze hun gereedschap, instrumenten, speeltuig, kookgerei of zelfgemaakte creaties bij de hand. Zo is er voor ieder wat wils.

Nog meer geschenktips

Voor muzikanten

Onze Grünhainichener Engel® met instrument betovert zowel solo als in groep. Kies het gepaste instrument en stel zelf een band of een heel orkest samen. Ga voor een klassieke setting met een viool, fluit of piano of voor een unieker plaatje met de alpenhoorn. U bepaalt zelf wie de liedjes op een verjaardagsfeest, een huwelijk of een andere gelegenheid zal spelen.

Voor natuurliefhebbers

Dit trio van Wendt & Kühn met vriendelijke en charmante uitstraling is een must voor elke natuurliefhebber en hobby-ornitholoog. Bovendien is het ook een perfect cadeau voor knappe koppen en schrandere ukken, voor kleine wijsneuzen en moedige ontdekkingsreizigers. Als verstandige adviseur in alle omstandigheden, voor een scherpe blik die nooit verloren mag gaan, of als wijze inspiratiebron uitgestald op het bureau.

Voor hobbybakkers

Ons assortiment biedt een passende figuur voor iedereen die graag bakt. Wat dacht u van de kleine margrietengel die trots een tulbandcake met poedersuiker aanbiedt? Of van de Grünhainichener Engel® die niet enkel een mooie tulp, maar ook een bijzonder artistiek taartje vasthoudt? Misschien kan dat houten lekkers u wel inspireren om eetbare versies te maken.

Voor getalenteerde handwerkers

Borduren, kantklossen of andere handarbeid: elk is een kunst op zich. Ook voor de margrietengelen is dit een leuk tijdverdrijf. Wellicht kent u iemand die de traditionele technieken meesterlijk beheerst of u steeds weer verrast met nieuwe, unieke creaties. Wanneer u hem of haar een plezier wilt doen, zit u met zo’n vrolijke metgezel steeds goed.

Voor zij die graag breien

De chique dame met hoepelrok is een praktische hulp voor iedereen die graag met breinaalden en wol aan de slag gaat. Deze prinses in gele jurk en met blauwe puntige hoed is van grote meerwaarde bij het maken van handwerk. Onder haar rok kunt u namelijk een bol wol bewaren. En via de kleine opening onder haar tas kunt u de draad uit de figuur halen. Handig, want zo raakt de draad niet verstrengeld.