Voor Valentijnsdag en
andere liefdesaangelegenheden

Het maakt niet uit of jullie nog maar net samen of al nauw verbonden zijn. Of u uw liefde wil betuigen aan uw beste vriendin, grote broer, lieve mama of oma. Onze figuren veroveren met verve de harten van hun ontvangers. Dat hoeft niet te verwonderen, want zij stralen sympathie en warmte uit. Met een persoonlijke boodschap zorgen zij voor nog meer ontroering.

Geschenktips voor Valentijnsdag

Engel met liefdesbrief

De knielende engel met brief en bloemen brengt een heel bijzondere boodschap mee die recht uit het hart komt. Want hoe kan een bedankje mooier worden overgebracht dan met een kleurrijk boeket bloemen en een persoonlijke brief? De hemelse boodschapper kan ook om vergiffenis vragen of oprechte gelukwensen uiten. Wilt u uw liefste helemaal voor u winnen? Overhandig de engel dan tijdens een romantisch diner.

Persoonlijke boodschap

Onze figuren zijn er niet alleen voor valentijn maar ook voor (huwelijks)verjaardagen. Zo kijkt onze engel met verguld hart ernaar uit om een ontroerende boodschap over te brengen. Deze boodschap kunt u heel persoonlijk maken door een kort opschrift te laten aanbrengen op de sokkel of een iets langere boodschap te voorzien op een sokkelplaat. Daarbij kunt u kiezen uit verschillende kleuren en lettergroottes.

Een voltreffer

Is liefde niet hemels? Deze gedachte moet Grete Wendt geïnspireerd hebben toen ze de prachtige cupido-engel ontwierp. Al in het midden van de jaren 20 gaf ze gestalte aan deze figurengroep die geïnspireerd werd op de Romeinse mythologie waarbij Cupido de personificatie van de liefde is. Sindsdien weet deze glimlachende engel met elf stippen uitgerust met gouden pijl en boog en een zilveren koker het hart te treffen van alle verzamelaars en verliefden.