Zomer is tuinieren

In de zomer staan er terug nieuwe projecten te wachten in de tuin of op het balkon. Of het nu gaat om het zaaien van bloemen in perken of bakken of om klusjes in een serre of langs het tuinpad: de heinzelmannetjes staan steeds klaar om te helpen. In combinatie met ‘uw’ gebruiksvoorwerpen zoals een kleine bloempot of een miniatuur serre voelen zij zich erg prettig en halen zij de tuin naar binnen.

Nog meer decoratietips voor de zomer

Accenten in boho-stijl

Macramé, aardetinten, natuurlijke materialen en gouden accenten zijn terug in dankzij de boho-stijl. Zeker in de zomer kan dit voor een gezellige sfeer in huis zorgen, zonder al te druk te lijken. Onze gouden edities passen perfect binnen deze stijl. Plaats uw favoriete figuur tussen gedroogde bloemen, werkjes in geknoopt touw of gouden accessoires zoals deze klankschaal of een buitengewone bewaardoos.

 

Droom in pastel

Vrolijk komen ze eraan: de jongen met leuke pet en een mooi T-shirt en het meisje met een roze geruite jurk en een zonnehoed op de rug. Vol trots houden ze hun bloem naar de zon. In combinatie met pastelkleurig servies, een zomers tafelkleed en bloemen in de kleuren van beide bloemenkinderen wordt ook op sombere dagen de zon in huis gehaald.

 

Allemaal op een rij

Deze kleurrijke gedroogde bloemen overleven ook bij hoge zomertemperaturen. De felgekleurde bloemetjes en het malse gras worden afzonderlijk gepresenteerd op een houten plankje en vormen een buitengewoon decor voor uw favoriete figuren. Onze bloemenkinderen met hun imposante bloem staan al te trappelen. Een fantastisch idee voor een zomerse tafeldecoratie die geruime tijd vreugde schenkt.

 

In combinatie met veel kleur

De editie ‘Klankkleur wit’ betovert sinds 2015 met zijn elegante eenvoud. Zo staan deze figuren mooi in contrast tegen een kleurrijke achtergrond met patronen zoals behangpapier met motief. Laat de eenvoud van de groen gevleugelde engelmuzikanten spreken en zorg met een bijzondere compositie voor een zomerse ongedwongen sfeer op de eettafel, het dressoir of de salontafel.

 

Lekkere bessen

De scène maakt het duidelijk. De zomer is daar. Dat is niet enkel te merken aan de zonnehoed en de vruchtenlimonade in de achtergrond. Ook beide bloemenkinderen in zomerse outfit en met imposante bloem getuigen hiervan. Plaats ze in een schaal met lekkere bessen en ze zullen uitnodigen om er eentje te nemen. De houten schijf als basis dient niet enkel ter decoratie maar zorgt ook voor een stabiele ondergrond.

 

Grote vreugde

Met haar 92 centimeter maakt het meisje met viooltje indruk. Trots houdt ze een imposante bloem vast waarvan de lichtblauwe, witte en gele kleur een mooie tegenhanger vormt voor de pastelroze jurk van het meisje. Deze kleurrijke blikvanger weet het hele jaar door de warme zomerdagen in huis te halen, ook als de zomer nog ver weg is.  ⁠