Wanneer de cijfers spreken

Met deze prachtige cijfers kunt u het jubileumfeest van uw naasten nog mooier maken en uw gelukwensen overbrengen. Vrolijke kinderen met instrumenten, geschenken en bloemen feliciteren het echtpaar. Of het nu is voor de 25e huwelijksverjaardag, het 10-jarige jubileum van het bedrijf of de eerste verjaardag samen. Door de cijfers te combineren kunt u elk jubileum persoonlijk vormgeven.

 

Nog meer geschenktips

Voor huwelijksverjaardagen

Elk jaar komen op de huwelijksverjaardag mooie herinneringen naar boven aan deze bijzondere dag. Het liefdespaar onder een boog brengt de gevoelige boodschap dat de liefde nooit mag verdwijnen. En omdat de liefde zo divers is als het leven zelf, zijn er nu ook twee dames en twee heren die zij aan zij onder de boog met parels doorlopen. De figuur kan voorzien worden van het jubileumgetal, de namen of een persoonlijke boodschap.

Meisje met cijfer

Met hun gestippelde jurken, zongele cijfer en de blauwe bloem in hun hand zijn de meisjes met cijfer de blikvanger van elke feesttafel. Ieder meisje houdt een cijfer van 0 tot en met 9 vast. Voor de eerste negen cijfers volstaat één figuur, vanaf het getal 10 komt daar een tweede charmant meisje bij. Zo kunnen ze jaar na jaar samen op de tafel of op een taart verschijnen.

Vrolijke ontvangst

De figuren brengen met bloemen en geschenken hun beste wensen over. Ze zijn mooi opgekleed met een kleurrijke jurk en mooie vlechtjes of een hemd met broek en hoed en schenken de jubilarissen en hun gasten veel plezier. Later kunnen ze geplaatst worden naast een foto van de gelegenheid om een mooie herinnering te vormen aan dit feest in het teken van de liefde. En wie weet wordt het gezelschap het jaar nadien wel uitgebreid met een nieuwe figuur.