Kleurrijke paastijd

Pasen zonder eieren? Daar is volgens onze paaskinderen geen denken aan. De manden zijn tot aan de rand gevuld met kleurrijke eieren. De sierlijk beschilderde exemplaren worden trots getoond. Laat het thema goed tot zijn recht komen en vul de scène aan met grote of kleine, eenvoudig of juist rijkelijk versierde paaseieren in passende kleuren. Zo maakt uw paasdecoratie de cirkel volledig rond of beter gezegd ovaal!

Decoratietips voor Pasen

Ei, ei, ei

Wat houdt deze engel met elf stippen in zijn handen? Een paasei! En dan nog wel een mooi versierd exemplaar. De hemelse boodschappers met groene vleugels zijn niet alleen met kerst onderweg. Met Pasen vertoeven zij minstens even graag op uw salontafel om hun lentemelodieën te brengen of geschenkjes zoals bloemen, gebak of paaspresentjes te overhandigen. Wat een fijne verrassing!

In goed gezelschap

Na de zoektocht komen de paaskinderen samen om hun paaseieren aan elkaar te tonen en samen te spelen. Wat fijn! Zo voelen de paaskinderen zich helemaal in hun nopjes: in een gezellige kring met andere figuren tussen kleurrijke voorjaarsbloeiers en fris groen. Een idyllische scène die afgewerkt met minivaasjes en broze bloempjes een schap of uw tafel volledig opfleuren.

Ton-sur-ton

Het meisje met viooltje en het meisje met sterremuur hebben zich mooi opgekleed. Met hun roze jurkjes komen ze aangewandeld. En ook de jongen met lenteklokje heeft zich uitgedost. Hij draagt een blauwe broek en een wit hemd. De imposante bloemen die de kinderen in hun handen houden zijn dé blikvanger. Een mooie pastelkleurige scène die versierd met kleurrijke paaseieren nog meer tot zijn recht komt.