Iets ronds

Pasen zonder eieren? Voor de beide paaskinderen is dat ondenkbaar. De mand van het meisje is tot de rand gevuld met kleurrijke eieren, de jongen toont een bijzonder kunstig geschilderd ei. Laat het thema goed tot zijn recht komen en zet meer paaseieren bij het duo in de buurt, groot of klein, eenvoudig of juist uitbundig versierd. Zo wordt uw paasdecoratie een ronde, of beter gezegd ovalen, aangelegenheid.

Ei, ei, ei

De vrolijke kinderen lijken de paashaas graag te helpen met het verstoppen van de eieren. Vol energie en trots brengen ze de kleurrijke eieren naar de paashaas. De kinderen zijn in groepjes van drie geplaatst en worden vergezeld door kleine haasjes. U tovert daardoor niet alleen bij de paashaas een glimlach op het gezicht. Laat u meeslepen door deze vrolijkheid: doe mee aan de gezamenlijke paaswandeling en de levendige zoektocht naar de verstopte eieren. En volg de uitgelaten kinderen met een kleurrijke paasversiering.

Paasverrassing

Gekleurde bloemen, frisgroen gras, kleurrijk beschilderde eieren, het paasseizoen is begonnen. Met in het middelpunt, het meisje met sterremuur. De delicate bloemendraagster is samen met de lenteklokjes en viooltjes een fantastische blikvanger op elke paastafel. Samen met onze figuren en éénkleurige paaseieren in zachte pasteltinten vormt dit een mooi geheel. Vrolijk Paasfeest!