Dank u wel

Iedereen kent het wel: kleine en grote bouwprojecten, reparaties die gedaan moeten worden of de voorbereiding van een feest; de ene taak na de andere, waar u ook kijkt. Hoe mooi is het dan niet dat we kunnen rekenen op anderen. Wellicht wilt u uw vlijtige helpers graag een geschenk geven om hen te bedanken.

Nog meer geschenktips

Goede huisgeesten

Kent u net zoals onze charmante kabouters in hun rode pak een ‘echt’ heinzelmannetje dat u steeds helpt bij klusjes in huis of in de tuin? Met de vlijtige heinzelmannetjes van Wendt & Kühn maakt u deze persoon sowieso blij. Ieder heinzelmannetje heeft zijn talent. Sommigen voeren klusjes uit, anderen werken graag in de tuin en nog anderen toveren graag lekkers op tafel.

Vrolijke tuiniers

Terwijl deze vrolijke meisjes in kleurrijke jurkjes zich bekommeren om de bloemen en het gras in de tuin, worden ze muzikaal begeleid door de zachte klanken van ‘Ward ein Blümlein mir geschenket, hab’s gepflanzt und hab’s getränket’ die geproduceerd worden door een 18-delig kwalitatief hoogwaardig Zwitsers muzikaal binnenwerk. Deze muziekdoos zal met zijn muzikale dank u wel zowel hobbytuinders als bloemenliefhebbers en buitenmensen een groot plezier doen.