Cadeaus voor het kerstfeest

Vreugde geven onder de dennenboom

Voor mensen die graag vanuit het hart geven, is dit waarschijnlijk het mooiste moment van het jaar: bij de kerstboom zitten en in de stralende ogen van geliefden kijken, terwijl ze de zorgvuldig ingepakte en vaak lang verborgen gehouden cadeaus open maken. Een mooi voorbeeld van hoe kleine en grotere wensen in vervulling gaan. Of van hoe de verrassing het begin is van een nieuwe passie. 

In Duitsland wordt bij geen enkele andere gelegenheid zoveel Wendt & Kühn cadeau gegeven als bij het 'feest van de liefde'. Engelmuzikanten vinden hun plaats in het grote orkest, met een muziekdoos of een orgel, misschien zelfs met een persoonlijke boodschap. Herinneringen worden samen een heel leven gekoesterd. Rijkelijk beschilderde engelen versieren de feestelijk versierde kamers en de ijverige margrietengelen komen nog net op tijd om te kerstman te kunnen helpen.

Wat u ook kiest uit het Wendt & Kühn-assortiment, met uw cadeau laat u zien dat u smaak hebt!

De wichtelmannetjes staan paraat

Ten laatste eind september breekt de periode aan van bezinning, geheimzinnigheid en cadeautjes. Onze wichtelmannetjes staan paraat om voor een magische kerstsfeer te zorgen. Misschien kent u iemand die bij de voorbereidingen op Kerstmis de hulp kan gebruiken van onze wichtelmannetjes?