Voor kleine en grote feestvarkens

Wie kent het niet: een dierbare persoon is bijna jarig of Kerstmis staat voor de deur, maar u hebt het perfecte cadeau nog steeds niet kunnen vinden. Het cadeau moet vreugde geven, een glimlach op het gezicht toveren en elke keer de herinnering aan een bijzondere dag oproepen. Met onze elf tips weet u hoe u hierin kan slagen.

Geschenktips voor verjaardagen

Meisje met cijfer

Met hun gestippelde jurken toveren de meisjes met cijfer de verjaardagstafel om tot een echte feesttafel. De meisjes met cijfer zijn vooral bij kinderen geliefd omdat ze een metgezel zijn voor het leven die op elke verjaardag mooie herinneringen oproept. Ieder meisje houdt een cijfer van 0 tot en met 9 vast. Tijdens de eerste negen levensjaren volstaat één figuur, vanaf de tiende verjaardag komt daar een tweede meisje bij.

Hemelse gelukwensen

Samen met uw geliefden en een stukje gebak, koffie en limonade een nieuw levensjaar inluiden, mooier kan een verjaardag toch niet zijn? Dankzij de margrietengelen met letter kan u de naam van de jarige vormen en krijgt elke feesttafel zo een persoonlijke touch. En wellicht zullen de hemelse boodschappers met bloemenkrans de jarige ook persoonlijk feliciteren.

Vlijtige gasten

Wanneer de heinzelmannetjes te gast zijn, kan het verjaardagsfeest niet meer foutlopen. Ze brengen namelijk versgemalen koffie, een lekker gebak en natuurlijk een geschenk mee. Dat geschenk werd met veel liefde ingepakt door deze vrolijke metgezel. En ook de andere heinzelmannetjes komen graag naar het feest. Wist u dat elk heinzelmannetjes zijn eigen talent heeft? Zo kunnen zij de jarige assisteren tijdens het tuinieren, schilderen of werken.