De engelen kunnen niet wachten tot de zomer

Of het nu gaat om een engel uit Grünhainichen, een margrietengel of engel met kroon, allemaal zijn ze mooi en willen ze u doorheen de zomer loodsen.
Onze nieuwigheden zijn verkrijgbaar in onze eigen winkels van Wendt & Kühn in Seiffen en Grünhainichen of bij uw speciaalzaak.

Elegant en mooi

Wanneer traditie, toewijding en liefde voor ambacht elkaar vinden, ontstaan unieke dingen. Zo hebben we samen met het porseleinatelier van Meissen iets heel bijzonder gecreëerd. De set van ons meisje op een heuvel met de zacht glanzende gele dotterbloem en het mooi gevormde en met een gouden rand versierde kommetje in porselein is verkrijgbaar in onze eigen winkels van Wendt & Kühn in Seiffen en Grünhainichen of bij uw speciaalzaak.

Een blijvende herinnering voor verjaardagen

Verjaardagen zijn zeer bijzondere dagen. Lieve mensen komen op bezoek, er worden wensen uitgesproken en er wordt gezamenlijk gelachen en gefeest. Wilt u deze dag nog mooier maken en de jarige een blijvende herinnering schenken? Dan zijn onze brengers van goed nieuws precies de juiste keuze. En als het nog persoonlijker mag, dan kan de naam van de jarige op de sokkel worden geschilderd.

In de spotlight

Wilt u enkele figuren uit uw verzameling tot een bijzonder stuk verheffen? Op een nieuw toneel staan uw lievelingsstukken in de schijnwerpers. De mogelijkheden die de wandplank met zeven verschuifbare plaatjes u biedt, zullen u versteld doen staan. Combineer steeds opnieuw naar aanleiding van het seizoen, feest of gewoon naar eigen wens.

Kunst & Ambacht

Sinds 1915 staat Wendt & Kühn voor Duitse handenarbeid en fijne kunst en ambacht in zijn mooiste vorm. Generatie na generatie zijn het meesterschap en de ambachtelijke bekwaamheid in de figuurproductie bewaard gebleven. Met een zorgvuldige ontwikkeling en een hedendaagse interpretatie van de verzameling zetten wij de geschiedenis voort.

Mijn Wendt & Kühn

Wist u dat bepaalde figuren naar eigen wens kunnen worden voorzien van een opschrift? Met onze personalisatieservice 'Mijn Wendt & Kühn' ontstaan hoogwaardige individuele stukken waarvan er geen tweede bestaat. Feliciteer voor een verjaardag, de eerste schooldag, een examen of zeg eenvoudig 'Bedankt'. De figuren uit Grünhainichen nemen de rol van vriendelijke boodschapper graag op zich.

Aanbeveling van de maand

Een trouwe begeleider vanaf het prille begin

U kijkt lang en ongeduldig uit naar het moment dat uw baby het levenslicht ziet. Zacht en veilig gewikkeld in een wit doek draagt de sierlijke ooievaar de baby in zijn lange rode snavel. Een engel van Grünhainichen begeleidt beide figuren op hun spannende reis in het leven. Vanaf het prille begin waakt hij over de nieuwe wereldburger en dit zal hij steeds blijven doen, ook als de baby een volwassene is. De ooievaar met in doek gewikkeld kind kan naar wens gepersonaliseerd worden in een passende kleur voor een meisje of jongen en is zo een bijzonder geboortecadeau.


De ooievaar met in doek gewikkeld kind is bij uw vakhandelaar verkrijgbaar. 

11 tips voor het perfecte cadeau

Eenvoudig het juiste geschenk kiezen

Wie kent het niet: een dierbare persoon is bijna jarig of Kerstmis staat voor de deur, maar u hebt het perfecte cadeau nog steeds niet kunnen vinden. Het cadeau moet vreugde geven, een glimlach op de lippen toveren en elke keer de herinnering aan een bijzondere dag oproepen. Onze elf tips vertellen u hoe het kan lukken.