In de Creatieve galerie

Onderweg met Wendt & Kühn

250 vierkante meter. Elf stippen. Eén betovering. In de wereldberoemde plaats Seiffen, liefkozend ook wel het speelgoeddorp genoemd, staat het 'Groene Huis'. In 2002 verwierf het traditionele atelier het gebouw met de bewogen geschiedenis: boekbinderij, cinematografisch theater, slagerij en nu waarschijnlijk de mooiste verkoopgalerie in de verre omtrek, die indruk maakt met een architectonisch uitgewerkt ontwerp. De grote attractie van de ruimte: twee, bijna drie meter hoge muziekdozen. 

... en dat kunt u beleven

Op een regenachtige ochtend, ter afsluiting van een uitstapje in de lente of tijdens een vakantie in het Ertsgebergte, nodigt de Creatieve galerie u uit de kunstenaar in u te ontdekken. Versier met penseel en verf een kleine spaandoos voor persoonlijke herinneringen aan een reis, creëer een uniek stuk ter decoratie van een boeket of maak een eenmalig geschenk voor die allerliefste mama.

Breng een onvergetelijke tijd door met het gezin, met vrienden, met de kinderopvang of als heel persoonlijk uitje.

Tijdsperiode:|De Creatieve Galerie is geopend van 31 januari 2022, van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur. Aanmelding wordt gevraagd.
Prijs:|hangt af van het gebruik van het creatieve aanbod, vanaf Euro 0,50 per stuk. |
Groepen:|max. 8 personen|
Contact voor aanmelding:|Telefoon (037294) 86 128 of
e-mail: erlebnis@wendt-kuehn.de|

We bevestigen dat het hier om een aanvraag gaat en niet om een concrete boeking van het aanbod 'In de Creatieve galerie'. We stellen uw interesse op prijs en nemen per omgaande contact met u op.

In de Creatieve galerie

Aanvraag

De voorwaarden van ons privacybeleid zijn van toepassing.

* Verplichte gegevens
Contact:

De figurenwereld van Wendt & Kühn
Hauptstraße 97
09548 Seiffen
Telefoon (037362) 8780
figurenwelt@wendt-kuehn.de