Persfoto's

De overgedragen beeldmotieven blijven altijd eigendom van Wendt & Kühn KG en de fotografen die de foto's ter beschikking stellen. Alle afbeeldingen in de database zijn wereldwijd auteursrechtelijk beschermd. Wendt & Kühn KG en de licentiegevers beschikken over de benodigde rechten op de afbeeldingen.

Wendt & Kühn KG verleent de gebruiker een eenvoudig, niet-overdraagbaar, tijdelijk en ruimtelijk beperkt gebruiksrecht en staat alleen het redactioneel gebruik van het beeldmateriaal toe onder vermelding van de desbetreffende fotograaf. Het is niet toegestaan om het beeldmateriaal voor commerciële doeleinden te gebruiken. Het gebruik in commerciële afbeeldingsdatabases, afbeeldingscatalogi en andere gerelateerde afbeeldingscollecties zijn daarvan uitgesloten. Het is niet toegestaan om het beeldmateriaal aan derden over te dragen.

Bij gebruik vragen we om het toesturen van een bewijsstuk.

Op verzoek sturen we geïnteresseerde mediavertegenwoordigers graag meer beeldmateriaal.

U ontvangt een ZIP-bestand om te downloaden. Dit bestand bevat de betreffende afbeelding en een PDF-bestand met bijbehorende informatie en de naam van de fotograaf.

Perscontact

Thomas Rost
thomas.rost@wendt-kuehn.de

Telefoon 0049 037294 86 133
Fax 0049 37294 86 129